Massage bij Colori

MASSEREN

Toe aan een momentje voor jezelf? Kom dan helemaal tot ontspanning in onze warme en sfeervolle salon. Hier kun je een ontspannende massage boeken, waarbij je wordt gemasseerd door een gecertificeerd masseur. Bij Colori staan persoonlijke aandacht en een vakkundig advies voorop. Wij werken enkel met producten en materialen van een hoogwaardige kwaliteit.

KORTE EN LANGE MASSAGES

Of je nu een korte of een lange, uitgebreide massage wilt, in onze salon kun je altijd terecht voor een ontspannend momentje. Zo kun je een massage boeken van een half uur of drie kwartier, maar je kunt ook kiezen voor een langere massage van een uur of anderhalf uur. We bieden diverse massages aan. Afhankelijk van je wensen en je gezondheid, wordt een passende massage gekozen.

BABY MASSAGE CURSUS

Wil je nog meer contact maken met je baby? Hem of haar optimale aandacht geven? En wil je genieten van een momentje van jullie samen? Dan is onze cursus babymassage helemaal iets voor jou!

POSITIEF EFFECT OP JE KINDJE EN OP JEZELF

Elke baby vindt het fijn om aangeraakt en gemasseerd te worden. Een babymassage heeft een positief effect op je kindje en op jezelf. Hiermee versterken jullie het onderlinge contact. Tijdens een massage maakt je kindje het knuffelhormoon oxytocine aan. Dit hormoon speelt een grote rol bij gevoelens van gebondenheid en warmte. Een babymassage versterkt de band tussen jou en je kindje, waardoor je zijn of haar lichaamstaal veel beter begrijpt.

Een babymassage is ook zeer goed voor de ontwikkeling van je baby. Zo bevordert het de motoriek, doorbloeding, spierontwikkeling en ademhaling. Ook wordt de spijsvertering verbeterd. Verder zorgen de massages tot een verhoging van het immuunsysteem, waardoor je kindje meer weerstand heeft tegen ziektes. Bovendien slaapt je baby nog veel dieper en rustiger.

Tijdens de cursus babymassage leer je stap-voor-stap om je baby effectief te masseren. In elke les leer je weer nieuwe grepen en worden de geleerde grepen herhaald. Verder geeft de cursusleider je ook extra informatie over de diverse draagtechnieken, het behandelen van darmkrampjes en de lichaamstaal van je kindje.

KENNISMAKINGSWORKSHOP EN 4 LESSEN

Een babymassage is een cadeautje voor je kindje en voor jezelf. De cursus babymassage is verspreid over meerdere dagen. Dit zijn een eenmalige kennismakingsworkshop van 12 minuten en 4 lessen van twee uur.

Open Chat
1
Close chat
Hallo! Druk op de Start knop voor de chat.

Start