Nagelstudio Colori

MANICURE

Je handen zijn je visitekaartje. Vooral als je voor je werk dagelijks in contact komt met mensen, maar ook als je uit eten gaat of een feest hebt, is het natuurlijk van belang dat je mooie, verzorgde handels en nagels hebt. Voor professionele manicure-behandelingen kun je terecht bij Colori.

Wij werken met een team van opgeleide nagelstylistes. Zij hebben tal van trainingen en cursussen gevolgd om manicurebehandelingen uit te voeren en acryl- en gelnagels aan te brengen.

DE MANICUREBEHANDELINGEN

Colori biedt de volgende manicurebehandelingen aan:

  • Basis manicure
  • Natuurlijke versteviging
  • Acryl nagels (diverse behandelingen)
  • Gel nagels (diverse behandelingen)
  • Gel polish

BASIS MANICURE

Een basis manicurebehandeling bestaat uit de volgende stappen:

  • Het reinigen van jouw handen en nagels
  • Het verzorgen van de nagelriemen
  • Het vijlen van de nagels
  • Het aanbrengen van een verzorgende en vochtregulerende crème

Eventueel kan deze behandeling worden uitgebreid met het lakken van jouw nagels. Na deze manicurebehandeling zijn je nagels en handen weer in een perfecte conditie.

ACRYLNAGELS

Droom je van mooie lange nagels? Of zijn je eigen nagels niet sterk genoeg en breken ze steeds af? Dan zijn acrylnagels de oplossing voor jou. Deze bieden een perfecte stevigheid aan je nagels. Je kunt de acrylnagels in een French manicure of een naturel look met gel polish laten zetten.

De acrylnagels vereisen elke 3 tot 4 weken een nabehandeling, zodat ze stevig genoeg blijven. De nabehandelingen zorgen ervoor dat je altijd verzorgde handen en nagels hebt. Een beschadigde acrylnagel kan je altijd laten repareren door een van onze nagelstylistes. Hier kun je ook terecht voor het verwijderen van de acrylnagels.

GELNAGELS

Wil je graag in mooie lange nagels, die er natuurlijk uitzien? Kies dan voor gelnagels. Hierbij worden je nagels met gel verstevigd en een natuurlijke bolling gecreëerd. De gel bestaat uit een stroopachtige, geurloze vloeistof die op je nagels wordt aangebracht. Vervolgens wordt deze vloeistof onder een UV-lamp gehard. Nadat de gelnagels onder de UV-lamp zijn uitgehard, worden ze in een mooi vorm gevijld. Ten slotte worden de nagels met een glansgel afgewerkt, zodat elke nagel een mooie natuurlijke glans heeft.

Gel nagels vereisen elke 3 tot 4 weken een nabehandeling, zodat ze stevig blijven. Dit is weer afhankelijk van de snelheid waarmee je nagels groeien. Je kunt zelf bepalen welke look je jouw nagels geeft. Zo kun je kiezen voor een kleurige gel polish of een French manicure-look.

TRAJECT VOOR NAGELBIJTERS

Ben je een nagelbijter en schaam je je voor je nagels en handen? Dan hoeft dat vanaf nu niet meer. De nagelstylisten van Colori toveren jouw lelijke nagels al snel om in prachtige eyecatchers.

Wij bieden nagelbijters een speciaal traject van drie maanden aan. Het doel van dit traject is natuurlijk om jou van die vervelende nagelbijtverslaving af te helpen. Hierbij plaatst de nagelstyliste een prachtig set gelnagels. Het maakt hierbij niet uit hoe kort je eigen nagels zijn. Voortaan heb jij weer prachtige nagels, die je niet meer hoeft te verstoppen.

GEL POLISH

Wil je graag een langdurige lak op je nagels? Kies dan voor een gel polish. Hiermee is afbladderende lak verleden tijd. De gel polish blijft ongeveer 3 tot 4 weken op je nagels zitten. Bij gel polish wordt er een mooie laag nagellak op je nagels aangebracht. Er wordt geen gebruik gemaakt van een kunstnagel. Je hebt de keuze uit tientallen kleuren nagellak. Verder is het ook mogelijk om je nagels een French manicure-look te geven.

NATUURLIJKE VERSTEVIGING

Heb je mooie nagels, maar zijn deze wat zwak? Dan helpt een natuurlijke nagelversteviging. Hierbij worden je natuurlijke nagels verstevigd met een dun laagje gel of acryl. Zo blijven je nagels toch een natuurlijke look houden.

Open Chat
1
Close chat
Hallo! Druk op de Start knop voor de chat.

Start