pedicure Colori

PEDICURE

Natuurlijk hebben je voeten een goede verzorging nodig. Je loopt er immers iedere dag op. Gun je voeten (en jezelf) dan ook een heerlijke, verzorgende pedicure-behandeling.

Bij Colori kun je terecht voor diverse pedicure-behandelingen:

 • Pedicure behandeling
 • LCN- behandeling
 • French pedicure
 • Pedicure, inclusief French Pedicure
 • Nagels lakken met gel polish
 • Natuurlijke versteviging

PEDICURE BEHANDELING

Met een basis pedicurebehandeling verwen je je voeten en tenen optimaal. Hierbij worden de huid en je nagels nauwkeurig onderzocht. Vervolgens worden je voeten gedesinfecteerd met een speciale gel. Dit wordt gedaan voor een optimale hygiëne. De basis pedicurebehandeling bestaat uit:

 • Het knippen en polijsten van de teennagels
 • Het schoonmaken en het verzorgen van de nagels en de nagelomgeving
 • Het behandelen van ingegroeide nagels
 • Het verwijderen van overtollig eelt en likdoorns
 • Het behandelen van vervelende kloven
 • Het insmeren van de voeten en tenen met een verzorgende voetcrème.
 • Hiermee wordt de pedicurebehandeling prettig afgesloten.

LCN-BEHANDELING

Schaam je je voor je teennagels? Dan is een LCN-behandeling de perfecte verzorging voor jou. Deze nieuwe, cosmetische teennagelcorrectie geeft een geweldig resultaat bij het corrigeren van teennagels. Hiermee wordt een nagelziekte succesvol behandeld. Bij de LCN-behandeling repareren we je teennagel gedeeltelijk of helemaal, zodat je weer verzorgde teennagels krijgt. Er wordt een gel aangebracht, welke onder een UV-lamp wordt uitgehard. De gel past zich aan de beweging van je voet en je nagel aan, waardoor je deze dus niet voelt. Na de LCD- behandeling hoef jij je tenen niet meer te verbergen. Je loopt dan vol trots in die leuke open schoenen of teenslippers.

FRENCHE PEDICURE

Een French pedicure is vergelijkbaar met een French manicure. Hierbij worden je teennagels gelakt met een neutrale nagellak en een mooi wit randje. Met een French pedicure geef je jouw voeten een zeer verzorgde uitstraling.

PEDICURE, INCLUSIEF FRENCH PEDICURE

Deze behandeling bestaat uit een basis-pedicurebehandeling en een French pedicure. Het is dan ook een zeer uitgebreide voet- en nagelbehandeling. Hierbij worden je voeten en tenen eerst voorzien van de standaard pedicurebehandeling. Vervolgens wordt een neutrale nagellak en een mooi wit randje op je teennagels aangebracht. Daarna worden je voeten en tenen ingesmeerd met een zachte, verzorgende voetcrème.

NAGELS LAKKEN MET GEL POLISH

Houd je van een mooi kleurtje op je tenen, maar bladdert de nagellak er al snel weer af? Kies dan voor gekleurde gel polish. Je hebt de keuze uit tientallen kleuren. De gel polish blijft ongeveer 7 tot 8 weken op je teennagels zitten. In die tijd hoef je dus geen nagellak aan te brengen.

NATUURLIJKE VERSTEVIGING

Wil je mooi, stevige en natuurlijk ogende teennagels? Dan is een natuurlijke versteviging de oplossing. Hierbij worden je nagels verstevigd met gel. Dit materiaal is flexibel en past zich aan je tenen en je bewegingen aan. De gelnagels vereisen na 6 tot 7 weken een nabehandeling. Dit is weer afhankelijk van de groeisnelheid van jouw eigen teennagels. Bij de nabehandeling worden je nagels weer met gel verlengd. Door de nabehandelingen heb jij altijd mooie teennagels.

Open Chat
1
Close chat
Hallo! Druk op de Start knop voor de chat.

Start