Tanden bleken bij Colori

TANDEN BLEKEN

Droom je al jarenlang van prachtige witte tanden? Dan wordt je droom bij Colori werkelijkheid. In ons filiaal in Boxmeer kun je een afspraak maken om je tanden te bleken. Hierbij gebruiken we de allernieuwste apparatuur.

INFORMATIEGESPREK / INTAKE GESPREK

Voordat we met de behandeling beginnen, houden we eerst een kort informatiegesprek. Zo krijg je een beeld van de behandeling. Het eindresultaat is weer afhankelijk van de gezondheid van je gebit. Na het informatiegesprek wordt de behandeling direct uitgevoerd tenzij we anders adviseren.

DE BEHANDELING

De behandeling start met het insmeren van je lippen met een beschermende, voedende gel. Hiermee wordt voorkomen dat je lippen tijdens de behandeling uitdrogen. Hierna krijg je een bitje in. Dit bitje zorgt ervoor dat je tanden niet in contact komen met je lippen. Op het tandvlees wordt een beschermlaag aangebracht. Hiermee wordt voorkomen dat het tandvlees niet in aanraking komt met de bleekgel.

Na deze voorbereiding wordt de speciale bleekgel op je tanden aangebracht. Deze gel is speciaal ontwikkeld voor het bleken van de tanden. Nadat de gel op de tanden is aangebracht, wordt er een speciale lamp op de tanden gericht. Deze lamp zet het bleekproces in gang en zorgt voor een optimaal resultaat. De handeling wordt 1 tot 3 keer uitgevoerd tijdens de behandeling. Dit is weer afhankelijk van het resultaat.

ALTIJD DE BESTE PRODUCTEN

Colori maakt gebruik van de nieuwste behandeltechnieken- en producten. We hebben dus altijd de beste producten voor het tanden bleken beschikbaar.

Open Chat
1
Close chat
Hallo! Druk op de Start knop voor de chat.

Start